Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Hygien / Kroppsvård / Trosskydd LIBRESSE Multist.Refill 150/fp

Trosskydd LIBRESSE Multist.Refill 150/fp

Artikelnummer:

278408

364

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

2

Produktvikt: 339 g

Passar Tork Period care dispenser. De tunna och diskreta trosskydden kan användas med alla slags underkläder och tack vare CurveFit™-teknik formar de sig smidigt efter kroppen. Visa att du bryr dig om personalens och gästernas välbefinnande med Libresse Multistyle Panty Liner refiller till Tork Period Care Dispenser. De är tillverkade utan doftämnen, är dermatologiskt testade för maximal komfort och har ett ytskikt som andas för en fräsch känsla. Trosskydden är dessutom märkta EU Ecolabel, vilket visar att du bryr dig om miljön. Tunna och diskreta trosskydd med CurveFit™-teknik för maximal komfort, dermatologiskt testade och fria från parfym för att passa alla hudtyper. - Tunna och diskreta trosskydd med CurveFit™-teknologi för maximal bekvämlighet, +Ytskiktet som andas säkerställer en fräsch känsla - Dermatologiskt testade och parfymfria för att passa alla hudtyper - Passar med Tork Period Care dispenser - Antal: 150/fp - Svanen licensnummer: 3023 0079

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart