Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Hygien / Kroppsvård / Våtservett ABENA BIO Intim 20x16cm 20/fp

Våtservett ABENA BIO Intim 20x16cm 20/fp

Artikelnummer:

263459

12

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 125 g

Våtservett ABENA BIO Intim är ett bra alternativ till rinnande vatten och säkerställer god hygien i de intima områdena genom att avlägsna svett och obehaglig doft när du är på språng. Liten och smidig förpackning. ABENA Våtservett Intim är oparfymerad och biobaserad i 100 % viskos tillverkat av cellulosa från träd. Våtservetten är plastfri och väldigt mjuk. Den tillsatta vätskan består av minst 96 % vatten och har en behaglig rengörande och återfuktande effekt. Ingredienserna har ett pH-värde som är lämpligt för känsliga intima områden och produkten är sulfatfri. Dessutom är produkten Svanenmärkt, godkänd av Asthma Allergy Nordic, dermatologiskt testad och vegansk. Våtservetterna är förpackade i en enkelt återförslutningsbar förpackning med tejp innehållande 20 stycken. Vänligen kasta i avfallsbehållare efter användning. Produkten är endast avsedd för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. - Biologisk nedbrytbar - Utan parfym - Endast utvärtes bruk. - Dermatologiskt testad - Svanen: Licensnummer 30 900 023

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart