Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kundtjänst / Personuppgiftspolicy

Personuppgiftspolicy Skola & Hobby

Vi värnar om din integritet. När du handlar av Skolaochhobby.se alltså Aldora AB ska du kunna känna dig trygg med dina uppgifter som du lämnar hos oss.

Kontaktuppgifter

Skolaochhobby.se

E-post: info@skolaochhobby.se

Aldora AB

Drottninggatan 16

59135 Motala

Org. nr. 559044-4583

1. Varför samlar vi in

För att du ska kunna handla hos oss behöver vi samla in vissa uppgifter så att vi kan ta emot din order, leverans och fakturering. Vi kan även behöva dina personuppgifter för att kunna ge dig information om din order och eller kunna ge dig marknadsföring och information om våra produkter och tjänster.

2. Vad samlar vi in

När du genomför ett köp hos oss samlar vi in namn, adress, telefonnummer, organisationsnummer / personnummer och epost-adress.

3. Hur länge sparas dina uppgifter

Vi sparar endast dina personuppgifter så länge det finns ett behov att spara dem för att fullgöra de ändamål de avsetts för eller uppfylla skyldigheter enligt lagar och regler.

4. Dina rättigheter

Du kan begära enligt gällande personuppgiftslagstiftning, att en gång per kalenderår gratis få tillgång till vilka personuppgifter vi har lagrat om dig. Begäran om detta måste ske skriftligt och skickas in underskriven av dig per post till vår adress. Registerutdraget skickas till din folkbokföringsadress. 

Du kan också begära radering av dina personuppgifter där de ej längre är nödvändiga för att vi ska kunna följa lagar och regler. 

Rättelse av dina uppgifter, vi kommer på din begäran ändra uppgifterna så de blir korrekta om de blivit felaktiga.

5. Ändringar i integritetspolicyn

Aldora AB förbehåller sig rätten att när som helst kunna göra ändringar i integritetspolicyn för att uppfylla krav och lagar och regler.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart