Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kundtjänst / Om oss

Om oss - Skola & Hobby

Vi kan förbrukningsmaterial till skola och hobby

Skola & Hobby har ett brett sortiment av kreativa produkter för lek, motorik och utveckling som gör inlärningen roligare och mer lekfull! Vi har även massvis med hobbymaterial och pyssel för att du ska kunna ta fram din kreativa och skapande ådra. Självklart har vi också förbrukningsmaterial och utrustning som förenklar och effektiviserar såväl skoldag som arbetsdag, så att din verksamhet hålls ren och fin. Här finner du också kontorsmaterial och kontorsinredning som bidrar till en produktiv och trivsam arbetsplats. Hos Skola & Hobby har vi även allt du eller din verksamhet behöver för att smidigt packa och posta! Vi har kartonger, påsar, kuvert och övriga packtillbehör. Vi erbjuder också ett stort utbud utav produkter för sjukvården. Allt för en trygg och säker vård.

Skola & Hobby ägs av Aldora AB  

E-post: info@skolaochhobby.se

Org. nr. 559044-4583

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart