Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Färgpennor - Akvarell / Akvarellpenna STAEDTLER 12 färger

Akvarellpenna STAEDTLER 12 färger

Artikelnummer:

7466140

33

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 77 g

STAEDTLER Noris Club® vattenfärgspenna för akvarell har ett mjukt stift för djup, intensiv färg. Den här färgpennan har ett speciellt mjukt stift som ger djup och intensiv färg på pappret. Pennan möjliggör många olika färgläggningstekniker, till exempel användning av vatten och borste. STAEDTLER Noris Club® vattenfärgspenna för akvarell finns i många olika färger, vilket gör att du kan skapa roliga och detaljerade ritningar. Pennans sexkantiga form gör den bekväm att använda och hindrar den från att rulla ner från bordet. Den är designad med ett unikt antikrossystem då stiftet är förstärkt med ett skyddande, vitt hölje för att förhindra att det går av. Pennan är konstruerad med lätt vikt och kan enkelt vässas med alla vässare av hög kvalitet. - Färgpennor - Många olika färgläggningstekniker - Mjukt stift för intensiv färg - Sexkantig form för bekväm användning - Pennan rullar inte ner från bordet - Unikt antikrossystem för lång hållbarhet - Lätt design - Färger: Blandade

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart