Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Färgpennor - Akvarell / Akvarellpenna FABER-CASTELL 24 färger

Akvarellpenna FABER-CASTELL 24 färger

Artikelnummer:

7460127

77

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 178 g

Akvarellpennorna från Faber-Castell har levande vattenlösliga färger som kan skapa enastående vattenfärgseffekter. Akvarellpennorna från Faber-Castell har stift med vattenlösliga pigment: med vatten och en pensel kan barn tillföra otroliga vattenfärgseffekter till sina teckningar. Färgerna är intensiva och glänsande, men kan ändå tvättas bort från de flesta ytor så att du kan känna dig trygg när de små konstnärerna skapar sina mästerverk. Stiftet sammanlänkas även helt med träet längs hela pennkroppens längd i en innovativ SV-sammanlänkningsprocess som gör stiftet extra spricktåligt. Dessutom är dessa akvarellpennor ett bra miljövänligare val: mer än 95 % av träet som används för att tillverka dem kommer från FSC®-certifierade och hållbara källor. - Intensiva och klara färger - En pensel medföljer - Kan tvättas bort från de flesta tyger - Fullständigt sammanlänkat stift (SV-sammanlänkning) som gör att stiftet inte bryts - Sexkantig pennkropp - Mer än 95 % av träet kommer från FSC®-certifierade och hållbara källor

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart