Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Packa & Posta / Etiketter / Mediaetiketter / Etikett AVERY CD laser/inkjet 50/fp

Etikett AVERY CD laser/inkjet 50/fp

Artikelnummer:

6138026

282

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 316 g

Skapa egna personliga etiketter till dina CD-skivor för att kunna identifiera innehållet och för att skapa ett professionellt utseende. Averys heltäckande etiketter för CD-skivor täcker ytan på CD- eller DVD-skivan, inklusive den transparenta mitten, vilket ger ett större område för din design. Små inbyggda perforeringar förhindrar uppkomsten av stress genom värme, vilket förhindrar att etiketten böjs, perfekt för den känsliga CD-tekniken. De levereras med två etiketter per ark om 117 mm i diameter med praktiska, löstagbara vingar som hjälper dig att centralisera designen utan att vidröra etiketten eller CD-skivan, så att du kan tillämpa din design utan problem. Den utmärkta utskriftskvaliteten på dessa vita etiketter lämpar sig för utskrift i de flesta laserskrivare och är tydlig och skarp antingen i färg eller svartvitt. - Heltäckande etiketter för organisering av CD- eller DVD-samlingar - Lämpliga för laserskrivare och kopiatorer - Skapa dina personliga etiketter med hjälp av den kostnadsfria programvaran Avery & Print Design - Enkel att använda - Återvinningsbar - Format: A4 - Totalt antal etiketter: 50 - Diameter: 117 mm - Finish: Matt - Färg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart