Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Etikett AVERY stark 99,1x42,3 240/fp

Etikett AVERY stark 99,1x42,3 240/fp

Artikelnummer:

182266

384

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 330 g

Averys avtagbara, slitstarka etiketter passar bra när du tillfälligt behöver hållbar märkning av olika föremål. Eller för skyltning utomhus där informationen bara gäller under en kortare tid och etiketten därefter enkelt ska kunna tas bort utan att använda lösningsmedel. Avery avtagbara, slitstarka etiketter uppfyller båda kraven. Etiketterna är tillverkade i ett slitstarkt och hållbart polyestermaterial som inte kan rivas sönder. Etiketterna klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till +80 °C, vilket gör etiketterna perfekta för utomhusbruk i alla väder och inomhusbruk i miljöer som kräver hög hållbarhet. Dessutom är etiketterna tillverkade med ett klister som gör etiketten avtagbar utan att det lämnar märken av limrester eller märken efter etiketten. Användningsområdena är oändliga, passar bland annat perfekt för handelsträdgårdar och plantskolor med mera, för prisskyltning, blomsterbehållare och andra utomhusskyltar. För lagerändamål som märkning av hyllkanter, lådor, boxar osv. Marknadsföringsmaterial för utomhusskyltning som ändras regelbundet mm. Avery L4776REV-20 avtagbara, slitstarka etiketter med 12 etiketter/ark och 240 etiketter/pkt med ett etikettmått på 99,1 x 42,3 mm. Etiketternas storlek är avsedd för medelstora föremål. Etiketterna kan skrivas ut med alla laserskrivare och färglaserskrivare. Den höga papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter. Averys JamFREE™-garanti säkerställer dessutom att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp. Du kan enkelt och lätt designa och skriva ut med gratisprogrammet Avery Design & Print på www.avery.eu. Följ stegen på skärmen så får du hjälp genom hela design- och utskriftsförloppet. Programmet innehåller även många olika fördesignade element som enkelt kan anpassas efter det egna behovet. - Mått: 99,1 x 42,3 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart