Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Dryck / Te / Te LIPTON påse Yellow Label 100/fp

Te LIPTON påse Yellow Label 100/fp

Artikelnummer:

137535

104

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 275 g

Börja dagen med den klassiska smaken av Lipton Yellow Label svart te, som tillverkats av solmogna teblad. Det finns ingenting som den naturliga smaken av Lipton Yellow Label svarta tepåsar. Detta förstklassiga och helt naturliga svarta te är ett raffinerat val som ger ett milt lyft när som helst på dagen. Den delikata blandningen har noggrant valts ut och bearbetats så att du får en otroligt fyllig smak i varje klunk. Den koffeinhaltiga drycken är ett idealiskt alternativ till kaffe eller läsk och kan avnjutas som den är eller sötad efter smak. Oavsett om det serveras i en varm mugg på kontoret eller som en uppfriskande, svalkande dryck när du sitter i trädgården så har varje kopp te kvar sin fylliga och naturliga smak. - Energigivande svart teblandning som är gjord på färskpressade teblad - Enkelt att tillreda: lägg 1 påse i kokat vatten i 2–3 minuter och ta sedan bort den - Perfekt för kontorets tesamling - Kan serveras både varm och kall - Koffeinhaltig dryck - Teblad som är 100 % hållbart producerade - Certifiering: Rain Forest Alliance - En förpackning innehåller 100 inslagna tepåsar

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart