Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Dryck / Te / Te LIFE BY FOLLIS Acai granatäpple 20/fp

Te LIFE BY FOLLIS Acai granatäpple 20/fp

Artikelnummer:

288149

65

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 79 g

Utforska teets mångfald av smaker och låt dig inspireras av dess djup! Upplev en explosion av fräschör med Te LIFE BY FOLLIS Acai granatäpple. Detta friska och syrliga te är fyllt med den tydliga smaken av granatäpple som väcker dina smaklökar till liv. Den ekologiska rooibosblandningen berikas med acai- och granatäppelsmak, skapande en förtrollande och uppfriskande dryck. Perfekt för kallbryggning och användning i mocktails och cocktails, detta te är inte bara en njutning för smaklökarna utan också för hälsan. Rooibos, även känt som rött te, härstammar från Sydafrika och är rikt på mineraler och antioxidanter. Dess koffeinfria natur gör det till det perfekta valet för avkoppling när som helst på dagen. Låt teet dra i 4-5 minuter för att uppnå den perfekta balansen av smaker och njut av varje uppfriskande sipprande stund. - Smak: Acai Granatäpple - Koffeinfritt: Ja - Förpackningsenhet: 20/fp

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart