Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Dryck / Te / Te LIPTON påse Green Tchae Orient 25/fp

Te LIPTON påse Green Tchae Orient 25/fp

Artikelnummer:

279663

33

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 77 g

Ett uppiggande grönt te med frisk smak och en rejäl boost av antioxidanter. Liva upp dina sinnen med den rena smaken hos detta gröna premiumte. Kryddad med inslag av anis, kanel och lakrits blir den exotiska smaken väldoftande och värmande. Det speciella med det traditionella gröna teet är den unika, naturligt söta smaken jämfört med det klassiska teet. Dessa Lipton®-teer bryggs snabbt, transporteras enkelt och är bekväma att använda. Varje påse är folieinslagen för att behålla renheten hos varje smak för en förstklassig upplevelse varje gång. - Ren frisk smak av rent grönt te med värmande kryddor - Doftande antydningar av anis, kanel, lakrits - Koffeinhaltig - Varje påse är folielindad för färskhet - Certifiering: Rainforest Alliance - Smak: Grönt orientaliskt te

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart