Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Personligt Skydd / Hörselskydd / Öronproppar 3M med snöre 1271

Öronproppar 3M med snöre 1271

Artikelnummer:

278014

24

kr

/ par

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Hörselproppar från 3M i 1200-serien som är återanvändbara och förs in i hörselgången för att minska exponeringen för farliga bullernivåer på upp till 25 dB. Med 3M™ Hörselproppar i 1200-serien får du bekväma och hållbara hörselskydd. De här återanvändbara hörselpropparna sänker bullernivån med upp till 25 dB och är fullständigt testade och godkända i enlighet med SS-EN 352-2. De är tillverkade av en mjuk, hållbar termoplastisk elastomer (TPE). Den specialdesignade formen med tre flänsar är avsmalnande för att passa de flesta hörselgångsstorlekar och ge en bekväm och säker passform. Fingergreppet gör insättningen och urtagningen enkel, bekväm och hygienisk. De levereras med en robust förvaringsask och ett bältesspänne som bidrar till att hålla hörselpropparna hygieniska och förhindrar att de tappas bort. - Godkända i enlighet med SS-EN 352-2 - Sänker bullernivån med upp till 25 dB - Design med tre flänsar för optimal passform för de flesta hörselgångsstorlekar - Tillverkade av mjukt och hållbart material för optimal komfort - Stabilt skaft för enkel insättning och urtagning - Levereras med en hållbar förvaringsask och ett smidigt bältesspänne - Kan tvättas med ett milt rengöringsmedel

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart