Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Personligt Skydd / Hörselskydd / Hörselkåpa OX-ON D1 Comfort

Hörselkåpa OX-ON D1 Comfort

Artikelnummer:

273381

125

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 325 g

OX-ON Earmuffs D1 Comfort är ett robust och dielektriskt passivt hörselskydd som skyddar dig när du arbetar i måttliga ljudnivåer. Med ett dämpningsvärde (SNR-värde) på 31 dB. Hörselskyddet är tillverkat i en dielektrisk plastkonstruktion, som ger dig högt skydd i en elektrisk miljö. Du kommer också att uppleva en hög komfort i det unika dubbla huvudbandet, som minskar trycket mot huvudet, och med en vikt på bara 212 gram är det otroligt lätt och bekvämt att bära. OX-ON Earmuffs D1 Comfort fungerar också i fuktiga miljöer eller under varma dagar, eftersom det ventilerade innerbandet andas och säkerställer god komfort. En smart funktion är att du själv kan justera huvudbandet och placera snap-in-öronkuddarna där du vill ha dem. Det smarta ”quick click”-systemet ser till att dina höjdinställningar är låsta medan du arbetar. Kåporna är tillverkade av slagtåligt ABS-material, vilket gör hörselskyddet extra robust. Insidan består av ett unikt 2-lagerskum, som känns otroligt mjukt och ger en tättslutande effekt runt öronen. OX-ON Earmuffs D1 Comfort har ett dämpningsvärde (SNR-värde) på 31 dB. Hög frekvens: 36 dB Medelhög frekvens: 28 dB Låg frekvens: 20 dB. Med denna D1 Comfort-modell är du väl och bekvämt skyddad mot buller i elektriska miljöer och vid måttliga ljudnivåer. - CE-certifierad - Överensstämmer med EN 352-1 - Lätt konstruktion

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart