Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Personligt Skydd / Hörselskydd / Hjälmkåpa KASK SC1 Grön

Hjälmkåpa KASK SC1 Grön

Artikelnummer:

276262

587

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 371 g

Gröna SC1 hjälmkåpor som med fördel används i allmänna industriella arbetsområden. Lämplig för situationer med låg till medelstora ljudnivåer (dB) och med medium till hög frekvens. Passar på de flesta hjälmar på marknaden med universella fästen. Hörselkåporna kan placeras i tre lägen: Användning, Standby för att tillåta hörsel och Bort när den inte behövs. Smal design ökar stabiliteten och minskar risken för att fastna i begränsade utrymmen. Smidig teleskopisk enkelpunkts storleksjustering ökar komfort, stabilitet och slitningstid. Mjuka och breda öronkuddar med snap-in-system för enkel ersättning. Icke ledande. Adapter bajonet WAC00003 krävs för montering, medföljer ej. Dämpningsvärden: H = 27 M = 23 L = 16 SNR = 25 - Överensstämmer med EN 352-3:2002 - Certifierad för användning med Kask-hjälm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart