Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Skyddsutrustning / Personligt Skydd / Hörselskydd / Dispenser öronproppar 3M One Touch Pro

Dispenser öronproppar 3M One Touch Pro

Artikelnummer:

263101

1 371

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 3446 g

Hörselproppsdispenser 3M One Touch Pro är en bekväm lösning för lättillgängliga hörselskydd i bullriga miljöer. En enkel vridning matar ut en hörselpropp i taget. Dispenser är en smidig lösning för användare i rörelse. Minska kostnaderna och miljöpåverkan med mindre avfall tack vare refillbehållare istället för individuellt förpackade hörselproppar. Systemet är flexibelt i och med att det kan användas fristående eller väggmonteras både inom- och utomhus. Den innovativa designen är väderbeständig och skyddar mot sol, regn och vind när dispensern används utomhus. Brickan i botten har till och med hål för vattenavrinning. ABS-plasten och den pulverlackerade stålplattan ger dispensern slagtålighet och en bred temperaturbeständighet i kombination med smidig användning. Utformad för tuffa arbetsmiljöer och upprepad användning. En enkel nivåmätare visar tydligt mängden hörselproppar som finns kvar, så att det är lätt att veta när det är dags att byta ut refillbehållaren. Påfyllningen går snabbt och enkelt och tar bara några ögonblick. - Matar ut en hörselpropp i taget - Matar ut hörselproppen direkt i handen - Tålig ABS-plast för tuffa miljöer - Fristående eller väggmonterad, kan placeras inomhus eller utomhus - Skyddar hörselpropparna från sol, vind och regn vid användning utomhus

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart