Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Kompression och Stöd / Värme och Kyla / Kyl och värmedyna 20x30cm

Kyl och värmedyna 20x30cm

Artikelnummer:

225746

204

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 869 g

Nexcare™ ColdHot Maxi är en geldyna för snabb och naturlig smärtlindring. Den är giftfri och till 99 % biologiskt nedbrytningsbar, och säker för hela familjen. Nexcare™ ColdHot Maxi är perfekt för att lindra smärta i större smärtområden, som rygg, mage och lår. Kan användas kall eller varm. Går att förvara i kylen eller frysen så att den alltid är redo att användas. Kyld applicering för att minska svullnad, inflammation och smärta. Värm den i mikrovågsugnen eller hett vatten för att lindra stelhet, muskelspasmer och smärta. Nexcare™ ColdHot Maxi är tillverkad med ett giftfritt gel och är biologiskt nedbrytningsbar till 99 % vilket gör den miljövänlig och säker för hela familjen. Den levereras med ett bekvämt skyddsöverdrag och har måtten 300 mm x 195 mm. - Kall geldyna för svullnad, inflammation och smärta - Varm geldyna för muskelvärk och stelhet - Återanvändbar - Miljövänlig – tillverkad med till 99 % biologiskt nedbrytningsbar gel - Mått: 300mmx195mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart