Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Termometer KINLee FT3010

Artikelnummer:

215612

427

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 225 g

KINLee FT3010 infraröd panntermometer som är en CE-märkt medicinteknisk produkt avsedd för mätning av pannans temperatur. FT3010 använder en mycket exakt teknik med avancerade funktioner. Termometern påvisar det infraröda utsläppet av huden i pannan vid den uppmätta punkten och beräknar sedan axilär ekvivalent värde med hjälp av en unik algoritm baserad på faktisk kroppstemperatur. Pannan har blodkärl som är mycket mindre benägna till sammandragning vilket är en naturlig funktion vid justering av kroppstemperatur. Panntermometern kan också användas för att mäta temperaturen på tex en babyflaska, badvatten eller rumstemperatur (genom att använda ytläget). För att hjälpa till med mätningar i mörker har enheten även bakgrundsbelysning. - CE-märkt - Nyckelfunktioner - Automatisk på och avstängning - Stor och tydlig display - Bakgrundsbelysning - Inbyggd infraröd laserpekare för exakt mätning utan beröring - Rengörs med 70 % sprit - Minne för 32 mätningar - Valbar mellan Celsius/Fahrenheit - Snabbmätning med hög precision, bra för barn och vuxna - Strömförsörjning: DC 3V (2 x AA LR6)

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart