Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Febertermometer B.WELL WF-5000

Artikelnummer:

249605

533

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

Febertermometer B.WELL WF-5000 är en beröringsfri, infraröd termometer som är mycket enkal att använda. Mäter temperaturen på en människokropp, vatten, luft och föremål. Febertermometer WF-5000 ger ett mätresultat på bara 1 sekund. Det räcker att rikta termometern mot mitten av pannan, trycka på knappen så kommer de exakta resultaten att visas direkt. Ersätter flera termometrar, så att man inte bara kan övervaka kroppstemperaturen utan också känna till vattentemperaturen i ett bad, luft i ett rum eller utomhus samt barnmat. Indikering av korrekt mätposition hjälper till att hitta rätt avstånd för en exakt mätning. Brett mätområde från 0 till 100 ° C för kropps-, luft- eller vätsketemperaturövervakning. Användarvänlig Ikoner på displayen gör mätningen tydlig och enkel. Bakgrundsbelyst display möjliggör mätning även på natten. Termometern är tillverkad av säker plast och innehåller inget kvicksilver eller glas. - Minne för 10 mätningar - 1 sekunders mätning - Kontaktfri mätning - Indikator för korrekt mätposition - Bakgrundsbelyst skärm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart