Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Spel På riktigt?

Artikelnummer:

151812

168

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 266 g

Mona-lisa är egentligen en man. Albert Einstein hade lägsta betyg i matte. En del fiskar kan bli sjösjuka. Är det verkligen så? På riktigt?! I det här fantastiskt underhållande spelet är det ditt jobb att lista ut vad som är på riktigt och vad som inte är det. Bered dig på många skratt när ni är helt ute och cyklar eller inte kan tro att något av de extra galna påståendena verkligen är på riktigt!I det här underhållande spelet kommer samtliga spelare att få ta ställning till samma knasiga påstående samtidigt. Tror ni på det eller inte? Alla spelare visar vad de tror och det blir många lustiga situationer när alla andra tror att det inte stämmer och du tror tvärtom. Vågar du vara den enda som säger att det är på riktigt? På riktigt!? är den perfekta presenten för festen, middagen eller födelsedagen. Det funkar lika bra på festen som på spelkvällen. Många skratt utlovas och du kommer inte tro på allt du får höra!

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart