Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Spel Älskling

Artikelnummer:

881844

168

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 274 g

Älskling - Allt det där du alltid velat veta om din partner! Skulle du kunna tänka dig att skaffa en tatuering med mitt namn? Vem skulle du säga är snålast i din släkt? Tror du att jag skulle få över snittet på ett IQ-test?Älskling är ett spel om allt det där som du alltid velat veta om din partner#Hur väl känner du egentligen personen som du levt med i 10 år, din nya dejt eller han eller hon du just står i begrepp att gifta dig med?Älskling innehåller över 300 roliga, spännande, intressanta och oväntade frågor som kommer lära dig det mesta om din partner, dig själv och ert förhållande, samtidigt som ni har fantastiskt kul! Ett underhållande och otroligt kul spel, gjort med glimten i ögat och en stor portion humor. Det perfekta spelet efter en trevlig middag, ett par glas vin på tu man hand eller på smekmånaden. Älskling är en idealisk present till en vän som just ska gifta sig, just träffat den stora kärleken eller för dig som bara är lite nyfiken.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart