Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Sandlek / Aquaplay MountainLake

Aquaplay MountainLake

Artikelnummer:

254138

988

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 5136 g

Ett stort kanalsystem som är roligt och lärande experiment med vatten. Det höga berget med en sjö på toppen. Setet innehåller en speedboat, en containerbåt med container och tre figurer, grodan Nils och björnen Bo. Sätt vattnet i rörelse genom att veva med paddeln och kör vidare mot slussen. Där regleras vattennivån med hjälp av pumpen och slussportarna. Aquaplay är ett lekfullt sätt att lära sig hur vatten höjs, sänks och rör sig framåt! Aquaplay är också modulärt och kan kombineras med samtliga Aquaplays set och utbyggningsdelar. - Innehåller 70 delar inklusive 2 båtar och 3 figurer. - Tillverkad i Tyskland. - Måt uppbyggt 126x88 cm. - Tillverkad av polypropen - Från 3 år. Varning. Lämpar sig inte för barn under 3 år

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart