Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

Hopprep plast 4m

Artikelnummer:

143224

33

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 107 g

Förbättra din uthållighet och styrka och bränn lite extra kalorier på ett trevligt sätt med det här hopprepet i plast. Det här simpla hopprepet har bekväma handtag och är både lätt, tåligt och tillverkat av PVC-fri plast. Det är perfekt för att förbättra din kondition och bränna lite extra energi på ett roligt och trevligt sätt. Hopprepet kommer i blandade färger och har en kompakt design som gör det stryktåligt. Det kan användas av både barn och vuxna och har en längd på 4 meter. - Har ett bekvämt grepp - Förbättrar uthålligheten och styrka - Har en kompakt design - Lätt och hållbar - PVC-fri - Material: Plast - Färg: Blandade färger - Längd: 4 m

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart