Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Färgpennor - trekantsgrepp / Färgpenna Colour Grip 2001 12 färger

Färgpenna Colour Grip 2001 12 färger

Artikelnummer:

7465300

94

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 80 g

Faber-Castell Colour GRIP färgpennor har vackra färger med vattenlösliga kvaliteter så att du kan skapa fantastiska vattenfärgseffekter. Faber-Castell Colour GRIP färgpennor är utformade för att tillhandahålla den mest underhållande teckningsupplevelsen. Deras triangelform säkerställer smidig användning och det patenterade mjuka greppet garanterar ett halkfritt grepp. Blyet i färgpennorna är mycket rikt på pigmentering vilket gör färgerna otroligt levande. Det är också fullständigt sammanlänkat med träet, med SV sammanlänkning, vilket gör blyet bryttåligt. Dessutom är färgerna vattenlösliga, vilket ger dig möjlighet att använda en pensel för att tillsätta vatten i din teckning och därmed skapa fantastiska vattenfärgseffekter. - Kan tvättas bort från de flesta tyger - - Fullständigt sammanlänkat stift (SV-sammanlänkning) - Kan användas av både höger och vänsterhänta - Med utrymme för att lägga till ditt namn - Längd penna: 174mm - Diameter pennkropp: 6mm - Diameter färgminan: 3,5mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart