Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Packa & Posta / Tejphållare / Packtejp tejphållare / Tejpset TESA hållare + 2 packtejp

Tejpset TESA hållare + 2 packtejp

Artikelnummer:

128948

244

kr

/ set

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 778 g

tesa handtejphållare och två Ultra Strong-tejprullar i PVC gör detta Promo Pack till den idealiska lösningen för dina förpackningsbehov. Handhållaren har ett lättanvänt grepp, en fullt justerbar sträckkontroll och en gummirulle för enkel användning med alla vanliga typer av förpackningstejp. Den levereras dessutom med två rullar tespack Ultra Strong förpackningstejp. Dispenserns robusta metallram och vassa kniv kompletteras av en flexibel tejptryckande trasa och ett gjutet plasthandtag. Denna kombination av handhållare och tejprullar är en lättanvänd, hållbar och kostnadseffektiv lösning för allmänna förpackningskrav. Hållaren kan användas med tejprullar med maxbredd på 50mm och en maxlängd på 60m. En förpackning innehåller två rullar Ultra Strong-förpackningstejp i PVC samt en handhållare - Hållarens mått: 250 x 200 x 65mm - Hållarens vikt: 748g - Maximal tejpbredd: 50mm - Maximal tejplängd: 60m - Hållarens färg: blå och röd

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart