Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Packa & Posta / Lim och Klister / Lim Övriga / Spraylim 77 3M Allround 500 ml

Spraylim 77 3M Allround 500 ml

Artikelnummer:

209108

310

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 466 g

3M™ Spraylim 77 universalspraylim är ett extremt mångsidigt, snabbtorkande och transparent spraylim som fäster på en mängd olika lättviktsmaterial. De snabba permanenta fogarna ger snabba resultat och mindre nedtid. Sprayformeln är enkel att applicera direkt på ytor och material efter behov. Den aggressiva vidhäftningen ger dig hög omedelbar styrka och en öppentid som är tillräcklig för att du ska kunna placera materialen rätt. Hög halt fast substans ser till att limmet inte sugs in och ger dig tid för justeringar. Kombinationen av snabb vidhäftning, starka fogar och rent utseende gör det perfekt för projekt överallt på kontoret. Det bildar starka fogar till en stor mängd material, inklusive trä, kartong, tyg och kuddstoppning till plast, metall, papper och mycket mer. - Ett mångsidigt lim som kan sammanfoga en mängd olika lättviktsmaterial - Tack vare snabb, aggressiv vidhäftning och låg uppsugning slipper du klämmor och torktider - Utökad öppentid ger dig mellan 15 sekunder och 30 minuter efter applicering till att fästa ytorna - Universallimmet ger starka fogar på papper, kartong, textil, kuddstoppning, plast, metall, trä och mycket mer - Ett bra alternativ för att hålla glasfiberväv på plats under infusion - Volym: 500 ml

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart