Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Packa & Posta / Lim och Klister / Lim Övriga / Kontorstejp SCOTCH Super-Hold 19mmx25,4m

Kontorstejp SCOTCH Super-Hold 19mmx25,4m

Artikelnummer:

277266

30

kr

/ rl

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1 g

- Scotch® Super-Hold Secure Tape, 1 rulle, 19mm×25,4m - Lita på det kraftfulla häftförmågan hos Scotch® Super-Hold Tape för att säkra små paket och viktiga kuvert som måste förbli säkert förseglade. - Denna innovativa tejp, med 50% mer häftämne, har en starkare vidhäftning än Scotch® Crystal tejp. Den tjockare baksidan ger enastående hållbarhet, när det är nödvändigt att det sitter varaktigt och säkert. - 50% extra häftämne (vs Scotch® Crystal tejp) för en mycket säker försegling - Perfekt för säker försegling av viktiga dokument och paket - Refillrullarna kan användas separat eller till alla Scotch® tejphållare med 2,54cm kärna - Praktiskt taget kristallklar tejp med blank yta - Permanent häftämne ger varaktig häftförmåga

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart