Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Toner & Bläck / Färgband, färgrullar, räknare / Färgband / Färgband PELIKAN 591339 svart Spole 51

Färgband PELIKAN 591339 svart Spole 51

Artikelnummer:

6101058

30

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 500 g

Det här svarta färgbandet från Pelikan skriver ut tydlig, lättläslig text och säkerställer att du alltid har ersättningsband till hands till skrivaren. Använd det här svarta färgbandet från Pelikan till din skrivare för tillförlitliga prestanda och skarp, läsbar tejp. Tygkonstruktionen förhindrar att bandet fastnar eller rivs sönder, och längden gör att du inte behöver fylla på lika ofta. Det svarta färgbandet från Pelikan är kompatibelt med utvalda Canon- och Triumph-skrivmaskiner och installeras på några minuter, så att du kan fokusera på arbetet. - Färg: Svart - Färgbandet är kompatibelt med Canon och Triumph - Snabb och effektiv installation - Skriver ut tydlig, lättläslig text - Tygkonstruktion på rullband - Färgbandets mått är 13 mm x 6 m

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart