Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Pennpatroner / Ballograf patroner / Refill BALLOGRAF Original M sv.arkiv Sva

Refill BALLOGRAF Original M sv.arkiv Sva

Artikelnummer:

6802219

27

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

12

Produktvikt: 9 g

Ballograf® Original Refill patroner har en robust metallspets som ger kontrollerade, tjocka bläcklinjer. Passar i alla Ballograf-pennor utom Ballograf Pocket. För att skrivkänslan ska bli så bra som den bara kan bli är en refill av högsta kvalitet A och O. Därför tillverkar Ballograf sina spetsar i rostfritt Japanskt stål och kulorna är i mycket hård volframkarbid. Det blå och svarta bläcket är certifierat Svenskt Arkiv vilket innebär att pennor med dessa bläck ger skrift som är mycket ljusbeständigt. I änden på varje patron sitter en fettklump som håller tätt och ser till att bläcket inte torkar, även om pennan blir liggande under lång tid. Varje patron skriver hela 8000 meter. Passar i alla Ballografpennor utom Ballograf Pocket. - Passar i alla Ballografpennor utom Ballograf Pocket. - Godkänd enligt ISO 11798 Svenskt Arkiv - Kulspetspenna, bläckrefill - För användning med alla Ballografpennor utom Ballograf Pocket. - Spets: Medium - Pennkroppens material: Rostfritt stål - Skrivlängd på 8 km - Färg: Svart bläck

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart