Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Korrigering / Tipp-ex korrigeringsroller / Korr.roller TIPP-EX Twist 5mmx8m

Korr.roller TIPP-EX Twist 5mmx8m

Artikelnummer:

888775

31

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 13 g

Korrigera fel snabbt och enkelt med korrigeringsrollern Tipp-Ex® Micro Tape Twist, med ett skyddande vridlock. Korrigeringstejp som ger exakt och ren korrigering och som appliceras torr för omskrivning direkt. Den är transparent och har en längdindikator så att du kan se hur mycket tejp du har kvar. Kompakt design med vridet huvud som skyddar spetsen från skada samt en funktion för att dra åt tejpen om den blir lös. Den är lukt- och PVC-fri så även barn kan använda den. - Skyddande vridlock för spetsen för att undvika skada - Funktion för att dra åt tejpen om den blir lös - Slitstark polyesterfilm - Appliceras torr för direkt omskrivning - Luktfri - Transparent så att du kan se hur mycket tejp du har kvar - PVC-fri - Tejpens längd: 5 mm x 8 m

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart