Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Pennor / Bläckkulpennor / Pilot bläckkulpennor / Gelpenna PILOT B2P 0,5 svart

Gelpenna PILOT B2P 0,5 svart

Artikelnummer:

178591

19

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

10

Produktvikt: 12 g

Pilots Begreen B2P rollerballpenna har ergonomiskt grepp och ett slitstarkt stift i hårdmetall. Pilot Begreen B2P eller Bottle to Pen rollerballpenna är både indragbar och påfyllningsbar, och det ergonomiska greppet gör den bekväm och smidig att skriva med. Pennan är formad som en flaska bubbelvatten vilket ger ett roligt utseende och en kul känsla. Pennan har en extra tunn spets på 0,5 mm, vilket gör den idealisk för uppgifter som kräver precision och noggrannhet. Dess hållbara spets i hårdmetall behåller formen länge och har skåror för extra stöd och stadig vridning. Den här rollerballpennan, som är tillverkad av 89 % återvunnet material, är ett perfekt miljöval. - Tryckmekanism - Spetsbredd: 0,5 mm - Skrivfärg: Svart - Färg pennkropp: Transparent - Utbytbar patron - Dokumentäkta bläck enligt ISO 27668 - Tillverkad av 89 % återvunnet material

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart