Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Panelsystem / Panelsystem Sherpa / Flipover A4 EXACOMPTA svart

Flipover A4 EXACOMPTA svart

Artikelnummer:

193919

254

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 826 g

Exacompta Exashow Exactive® demonstrationspärm har en smart stående funktion och kan enkelt vikas till en bordspresentatör. Visa upp ditt arbete på ett unikt sätt med Exacompta Exashow Exactive® demonstrationspärm. Den här tresidiga visningspärmen har en smart design som enkelt kan omvandlas till ett bordspresentationsställ. Den har en lagringskapacitet på 275 ark A4-papper som stöds av fyra O-ringar. Eftersom den är gjord av polypropylen är den här demonstrationspärmen tålig och robust. Dessutom säkerställer den ergonomiska knappen att pärmen är lätt att öppna och stänga, och ändå sitter pappren fast ordentligt. Med flikavdelarna i olika färger kan du organisera ditt arbete i kategorier, medan du kan förvara cd-skivor och visitkort i de två fickorna på insidan. - Smart design - Omvandlas lätt till ett displayställ - Fyra ringar på 30mm - Ringtyp: O-ring - Förvaringskapacitet: 275 ark med A4-papper - Ergonomisk knapp för enkel öppning och säker tillslutning - Flikavdelare i flera färger för kategorisering - Två fickor för cd-skivor och visitkort - Tåligt och robust polypropylenmaterial - Mått: 320 x 295 mm - Färg: Svart

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart