Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Möbler & Inredning / Klimat och El / Luftfuktare / Luftfuktare NEDIS 6L hygrometer

Luftfuktare NEDIS 6L hygrometer

Artikelnummer:

206178

802

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 3213 g

Ta kontroll över miljön och upprätthåll en hälsosam, konsekvent inomhusmiljö i rummet automatiskt med den här självjusterande luftfuktaren med plasmafunktion. Luftfuktaren NEDIS 6 L har automatisk luftfuktighetskontroll tack vare en hygrometer som mäter luftfuktigheten och justerar driften efter det. En skärm med lysdioder visar luftfuktigheten i rummet exakt och kan användas för att programmera dina optimala inställningar. Med en 12-timmars timer kan du ställa in luftfuktaren så att den automatiskt stängs av och sätts på vid valda klockslag. Den rymliga vattentanken på 6 liter har ett keramiskt filter som renar det vatten som används för att skapa det svala fuktdiset. Öka den behagliga känslan ytterligare genom att droppa lite aromatisk olja på filtfodret i den nedre behållaren och genom att använda nattlampan som tänds automatiskt när det blir mörkt. Luftfuktaren stannar när vattentanken är tom eller när tanken tas bort från basen för påfyllning. Finns även extra filter HUMI130F enligt Nedis. - Klimatövervakning – på luftfuktarens skärm visar lysdioder värden från den inbyggda hygrometern - Justera luftfuktaren automatiskt – för att upprätthålla en konsekvent inomhusmiljö - Rymlig tank på 6 liter – för oavbruten användning - Keramiskt filter som renar vattnet (klarar 1000 liter) - Bättre miljö – med automatisk nattlampa, plasmafunktion och aromatiska oljor - Stannar automatiskt när timern är inställd, tanken är tom eller tas bort - Lämplig för miljöer upp till 50 m² - Mått: HxBxD 33x17x25 cm - Vikt: 2,5 kg

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart