Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Kontorspapper / Kopieringspapper / A4 Ohålat / Kop.ppr HP ColorChoice A4 100 g 500/fp

Kop.ppr HP ColorChoice A4 100 g 500/fp

Artikelnummer:

177208

211

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 3184 g

HP ColorChoice ohålat A4-papper är specifikt utformat för färgutskrifter, och ger djärva, levande färger som är perfekta för dokument som kräver proffsigt utseende och känsla HP ColorChoice papper är utformat med hög opacitet, vilket ger felfria dubbelsidiga och fullfärgsutskrifter. Papprets ljusa vithet är perfekt för dokument som kräver skarpa texter och levande färger med bra kontrast. Pappret är särskilt lämpat för färgutskriftsprojekt och fungerar perfekt på bläckstråle- och laserskrivare. HP ColorChoice är det perfekta pappret för presentationer, rapporter, nyhetsbrev och andra dokument som kräver proffsigt utseende och känsla. - Laserpapper, ColorChoice - ColorLok®-teknik för snabb torktid och kladdfria resultat - Färgutskrift med hög prestanda - Hög opacitet för dubbelsidiga och fullfärgsutskrifter - Utmärkt färgkontrast, perfekt för interna marknadsföringstillämpningar - Perfekt för slående presentationer, broschyrer, flygblad, broschyrer och affischer - Förstklassigt utseende och känsla - Färg: Vit - Mått: A4 - Pappersvikt: 100 g/m² - FSC®-certifierat - 100 % återvinningsbar förpackning

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart