Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Kontorsmaskiner / Räknare / Tekniska räknare / Teknisk räknare TEXAS TI-30X Pro Math

Teknisk räknare TEXAS TI-30X Pro Math

Artikelnummer:

182986

507

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 218 g

En avancerad, fyrradig funktionsräknare med högupplöst display Texas TI-30X Pro är en avancerad, fyrradig funktionsräknare med högupplöst display. Den högupplösta displayen ger en förbättrad läsbarhet. Räknaren klarar matematiska funktioner på avancerad nivå. Passar bra som komplement till programvara och datoranvändning. Denna Pro-modell har några funktionsförbättringar så som att analysera två funktioner istället för en i funktionstabellen. - Fyrradig display - En- och tvåvariabelstatistik - MultiView™ kan visa flera beräkningar samtidigt på skärmen. - Välj grader/radianer, flytande/fast som sifferformatlägen - Välj mellan tre numeriska ”solvers”: ekvation, polynom och linjära ekvationssystem - Visar definierade funktioner i tabellform - Beräknar numeriska derivator och integraler för reella funktioner. - Utför vektor- och matrisberäkning med ett särskilt inmatningsfönster. - Ett brett urval av regressionsmodeller, nu finns även regressionsmodellen för exponentiella funktioner (e ^ x). - Konstant-minne, efter att räknaren har stängts av och slås på igen, finns alla inmatningar kvar i minnet. - Mått (LxHxB): 185 x 80 x 17 mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart