Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Kontorsmaskiner / Räknare / Tekniska räknare / Grafisk Räknare CASIO FX-CG50

Grafisk Räknare CASIO FX-CG50

Artikelnummer:

151409

2 084

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 500 g

Se fraktioner, kvadratrötter och andra numeriska uttryck väckas till liv på skärmen med CASIO:s grafikkalkylator. Med fler än 65 000 färger och 61 kb RAM-minne är den här grafikkalkylatorn den perfekta partnern för lärande och utbildning. Med de manuella språken engelska, spanska, tyska och nordiska språk bl.a. kan du skapa diagram, grundläggande matematisk och statistisk analys samtidigt som du använder funktioner såsom provläge och integrerad sannolikhet. Med skärminspelningsläge kan du spara dina resultat tillsammans med kalkylblad och räknarens direkta kommunikation med Casio-projektorer som finns tillgänglig efter behov. - Grafikkalkylator - Unikt ändringsverktyg för att utforska variabler i diagram - PicturePlot för att visa verkliga bilder och animeringar - Manuella språk: Engelska, spanska, tyska, portugisiska, nederländska, norska, svenska, finska, italienska - Mått: 188,5 x 89 x 18,6 mm - Vikt: 230 g

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart