Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Kontorsmaskiner / Inbindning / Spiraler / Plastspiral GBC 10mm vit 65 bl. 100/fp

Plastspiral GBC 10mm vit 65 bl. 100/fp

Artikelnummer:

861605

83

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 410 g

Inbindning blir inte lättare! Oavsett om du vill producera utbildningshandböcker eller interna rapporter, kan CombBind spiraler skapa stilfullt bundna, redigerbara dokument. Med en CombBind-spiral ligger sidorna platta för bekväm notering och fotokopiering, och det är enkelt att lägga till eller ta bort sidor med det speciella verktyget. Dessa slitstarka plastspiraler repar eller missfärgar inte och kan återanvändas gång på gång. - Plan design gör bläddring, notering och fotokopiering snabbt och enkelt - Slitstarkt: PVC av hög kvalitet säkerställer att GBC-spiralen inte går av, repar eller missfärgar - Flexibel och robust konstruktion: för upprepad inbindning och redigering av inbundna dokument - Standardstorlekar gör det enkelt att binda in de flesta vanliga kontorsdokument kostnadseffektivt och internt - Exakt A4-format och hålavstånd garanterar perfekt passning med A4-papper för professionell finish varje gång. - Kompatibel med alla CombBind-system - Färg: Vit - Rygg: 10mm comb. - Binder upp till 60 ark - A4 format - Förpackning: 100

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart