Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Kontorsmaskiner / Dokumentförstörare / För personlig användning / Dokumentförstörare FELLOWES 3C

Dokumentförstörare FELLOWES 3C

Artikelnummer:

160566

567

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Fellowes® Microshred 3C dokumentförstörare med mikroskärning är det perfekta tillskottet till alla mindre kontor Fellowes Powershred® 3C är en dokumentförstörare som passar för hemmet eller det lilla kontoret. Den kan strimla upp till 6 A4-ark per arbetspass. Den förvandlar alla konfidentiella dokument till mycket säkra (P-4) korsstrimlade partiklar på 4 x 35 mm så att kontorets skräppost, kundinformation, kontoutdrag och mötesanteckningar är säkra från nyfikna ögon. 3C har även Fellowes® patenterade SafetyLock®-teknik som stänger av dokumentförstöraren när den inte används, vilket förhindrar oavsiktlig aktivering. Automatiska start- och backfunktioner hjälper till att maximera användarvänligheten under hela dagen. Pappersuppsamlaren på 11 liter är enkel att dra ut och perfekt för snabb och prydlig kassering av strimlade papper. - Ger säkerhet på P-4-nivå genom att strimla i korsstrimlade bitar på 4 x 35 mm - Strimlar upp till 6 ark per arbetspass - Har Fellowes SafetyLock® som inaktiverar dokumentförstöraren när den inte används samt automatisk start- och backfunktion - Avsedd för hem eller små kontor - Strimlar häftklamrar, kreditkort och gem - 11 liters pappersuppsamlare som kan lyftas av

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart