Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Konferera & Planera / Whiteboardtillbehör / Uppdelningsband / Magnetband LEGAMASTER 20mmx3m

Magnetband LEGAMASTER 20mmx3m

Artikelnummer:

105080

217

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 117 g

Magnetisk märkningstejp från Legamaster® fäster bra vid stålbaserade ytor så att du kan anpassa etiketter för hyllor, papperskorgar och mycket mer i hemmet och på kontoret. Använd en whiteboardpenna så kan du enkelt sudda ut och använda märktejpen igen. Håll ett brett utbud av artiklar prydligt organiserat med magnetisk märkningstejp från Legamaster®. Du kan fästa den här mångsidiga tejpen på alla stålbaserade ytor såsom metallhyllor. Använd den här magnetiska tejpen för att identifiera objekt som metallsoptunnor, etiketterat lagrat innehåll och mycket mer på kontoret eller i hantverksstudion. Den levereras i en praktisk rulle och är tillräckligt tunn för att du enkelt ska kunna kapa till önskad längd för alla dina projekt. - Den magnetiska märkningstejpen fastnar på alla stålbaserade ytor - Praktisk rulle möjliggör snabb borttagning av exakta längder - Perfekt för projekt, kontorsmärkning och mycket mer - Magnetstyrka ca 70 g/cm² - Tejptjocklek: Ca 0,6 mm - Mått: 20 mm x 3 m - Färg: Vit

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart