Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Konferera & Planera / Namnskyltar, Korthållare / Namnskyltar / Namnskylt DURABLE clips liggande 25/fp

Namnskylt DURABLE clips liggande 25/fp

Artikelnummer:

8102733

632

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 284 g

Detta transparenta DURABLE passerkort passar perfekt för daglig användning på kontoret samt för möten, konferenser och seminarier. Med det lättanvända och krångelfria passerkortet DURABLE håller du ID-kort och namnskyltar på plats. Den transparenta korthållaren DURABLE i hårdplast är både stark och hållbar. En metallklämma som ger vertikalt stöd är fäst i korthållaren genom ett horisontellt snitt. Stick in namnskylten eller ID-kortet genom toppfickan och försegla öppningen genom att ögla klämman genom snittet. I varje paket ingår 25 transparenta namnskyltar med tomma insticksetiketter som kan anpassas med DURAPRINT®. Tillverkad av PVC. - Transparent passerkort tillverkat av hårdplast - Levereras med en vridbar metallklämma för vertikalt stöd - Toppficka för enkel infogning av insticksetikett - Passar instick i liggande format - Levereras med tomma instick som kan anpassas med DURAPRINT®, DURABLEs kostnadsfria programvara på nätet - Insticksetikett: 60 x 90 mm - Färg: transparent

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart