Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Ergonomi / Möbler / Ryggstöd/Svankstöd / Ryggstöd FELLOWES professional svart

Ryggstöd FELLOWES professional svart

Artikelnummer:

137704

797

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 724 g

Få högsta möjliga komfort när du arbetar sittande vid skrivbordet med Professional Series Ultimate-ryggstödet från Fellowes Fellowes Professional Series Ultimate-ryggstöd har ett stödsystem med 2 nivåer som består av ett korsryggstöd med 3 memory foam-sektioner som anpassar sig till kroppens naturliga krökning, och ett memory foam-stöd för mitten av ryggraden som främjar en god hållning. Stödet är enkelt att installera och har ett Tri-Tachment-system som säkerställer att produkten sitter ordentligt på alla moderna kontorsstolar så att man slipper irriterande omjusteringar. Professional Series Ultimate-ryggstödet har ett antimikrobiellt Microban-skydd som håller produkten fri från bakterier och gör den hälsosam att använda under hela dess livslängd. Det mjuka tyget som andas kompletteras av fyllningen av memory foam som reagerar på värme och belastning och anpassar sig till kroppens konturer för att ge ett förstklassigt personligt anpassat stöd. - Professional Series Ultimate-ryggstöd - Har ett kuddsystem med 2 nivåer: stöd för korsryggen och för mitten av ryggraden - Tillverkat med Microban antimikrobiell teknik som ger en renare produkt - Kuddar av memory foam som anpassar sig till kroppens naturliga kurvor - Tri-Tachment-system ger garanterad stabilitet och behöver inte omjusteras - Enkelt att installera och passar de flesta moderna kontorsstolar - Fullt justerbart för personlig anpassning

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart