Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Ergonomi / Möbler / Fotstöd / Fotstöd FELLOWES microban svart

Fotstöd FELLOWES microban svart

Artikelnummer:

106461

510

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 2076 g

Förhindra smärta i ben och rygg med Fellowes® Office Suites™ Microban® justerbart fotstöd Genom att använda rätt hållning på din arbetsplats kan du undvika smärta i ben och rygg med hjälp av Office Suites™ Microban® justerbart fotstöd från Fellowes®. Med inbyggt Microban®-skydd som hämmar tillväxten av bakterier och ökar produktens livslängd, vilket ger en ren, sund arbetsplats. Justera enkelt fotstödets position genom att trycka på det med foten, så stannar det kvar i detta läge tills det justeras igen på samma sätt. Stimulera blodflödet och öka cirkulationen med fram- och tillbakagående rörelser för att minska smärta i benen och för att stimulera fotlederna. - Justerbart fotstöd för daglig användning - Inbyggd Microban®-teknik som hämmar tillväxten av bakterier och ökar produktens livslängd - Justera fotstödets position med ett enkelt tryck med foten - Stimulerar blodflödet till benen, motverkar trötthet och förhindrar ryggbesvär - Mått: 111,1 mm x 444,5 mm x 333,4 mm - Färg: svart och silver - Ackrediterad av FIRA, en oberoende ergonomisk ackreditering

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart