Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Stöd laptop / Laptopstativ FELLOWES Riser Plus grå/sva

Laptopstativ FELLOWES Riser Plus grå/sva

Artikelnummer:

137714

529

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1156 g

Förebygg arbetsrelaterad värk och smärta med laptopstativet Office Suites™ Plus från Fellowes®. Minska vanliga nack- och axelbesvär orsakade av en felaktigt utformad arbetsplats med Fellowes® Office Suites™ Plus-laptopstativ. Kan ställas in på 6 höjdnivåer från 114 mm till 190 mm och vinkeln kan justeras mellan 14° och 27,5°, vilket garanterar att datorns placering kan anpassas till alla individuella behov. Laptopstativet Office Suites™ Plus har en inbyggd dokumenthållare där dokument hålls placerade i en bekväm visningsposition och de svängbara fötterna kan roteras i 360° för enkel visning och åtkomst till sladdar. Försett med ventiler som släpper ut varmluft och förhindrar överhettning. - Laptopstativet Fellowes® Office Suites™ Plus ger en bättre höjd och vinkel för bärbara datorer - Höjdalternativ från 114 till 190 mm - Vinkeln kan justeras från 14° till 27,5° - Framkantsstabilisatorer håller datorn på plats - Svängbara fötter ger 360° rotation - Passar alla bärbara datorer upp till 17 tum och 5 kg - Mått: 165,10 x 384,30 x 289,05 mm - Förbättra ergonomin och minska belastningen på nacke och axlar - Praktisk inbyggd dokumenthållare gör det enkelt att ha dokument till hands för läsning och referens - Framkantsstabilisatorer håller datorn på plats

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart