Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Stöd laptop / Kylplatta Laptop TARGUS Chill Mat 15-17'

Kylplatta Laptop TARGUS Chill Mat 15-17'

Artikelnummer:

12950606

467

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 1000 g

Targus Lap Chill Mat ger en bekväm och ergonomisk arbetsyta som håller dig och din bärbara dator sval. Chill-mattan vilar i ditt knä och sprider värmen som genereras av den bärbara datorn med hjälp av dubbla fläktar som ger ventilation, som kan hindras om den bärbara datorn används på en kudde eller täcke. Anslut enkelt USB-kontakten till den bärbara datorn för att aktivera kylningen. Den ergonomiska lutningen gör det enkelt att skriva medan det mjuka neoprenmaterialet ger dämpad komfort i knät. Den öppna designen gör att fläktarna kan arbeta tyst och stimulerar ett konstant luftflöde. Fyra gummiprickar på kylmattans framsida förhindrar att den bärbara datorn glider. Den vinklade designen i kombination med en mjuk neoprenkonstruktion garanterar maximal komfort under längre användningsperioder och gör användningen av din bärbara dator till en trevlig upplevelse. - - Skyddar knä- eller arbetsytan från värme som genereras av den bärbara datorn - Dubbla fläktar hjälper till att sprida värmen i en bärbar dator för förbättrad funktionalitet och förlänger även livslängden på datorn - Ergonomisk lutning höjer baksidan av den bärbara datorn till en bekvämare skrivposition - Mjuk neoprenexteriör gör den extra bekväm i knät - Fläkthastighet: 1900 RPM - Mått och vikt: B 38 x D 31.9 x H 5.4 cm - Vikt: 950 g -

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart