Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Datorprodukter / Kringutrustning / Möss / Mus RAPOO M600 Mini Trådlös

Mus RAPOO M600 Mini Trådlös

Artikelnummer:

221233

165

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Mus RAPOO M600 Mini Trådlös sätter ribban med sin unika och extra kompakta, men ändå robusta design vackert utformad i en aluminiumlegering. Mini-formen är perfekt för resor och användning när du är på språng som även förstärks av en 'tyst klick' -funktion, som ger frihet och sinnesro, eftersom du inte längre behöver oroa dig för att störa din omgivning. Den kompakta eleganta musen har upp till 6 månaders batteritid, och har en strömknapp. M600 Mini Multi-Mode Trådlös har en smart växel mellan Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart / BLE) och 2,4 GHz som garanterar stabil trådlös överföring med upp till 10 meters räckvidd och 360 ° täckning. Du kan fortfarande använda musen oavsett USB-portbrist eller mottagarförlust. M600 paras automatiskt till arbetsenheten. Den ansluts samtidigt till upp till 3 enheter och växlar enkelt mellan dem med ett klick på en knapp. Det förenklar Cross-platform-aktiviteter och uppfyller kraven för multi-tasking. Med dess avancerade 1300 DPI osynliga spårmotor är noggrannheten inte längre överlämnad till slumpen. Du kommer att njuta av lyhörd och smidig markörkontroll på nästan alla ytor. Rapoos energibesparande teknik i kombination med på/av-omkopplaren gör att du kan använda den här musen kontinuerligt i upp till 6 månader. - Multi-Mode trådlös anslutning - Byt automatiskt mellan flera enheter - Osynlig 1300 DPI-motor - Upp till 6 månaders batteritid - Batteri: 1 x AAA (medföljer) - Färg: Svart

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart