Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Block & Blanketter / Notisar/Notes / Post-it Z-block / Notes POST-IT SS Z-block Borabor 76x76m

Notes POST-IT SS Z-block Borabor 76x76m

Artikelnummer:

120198

14

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Post-it® Super Sticky Z-Notes har ett extra starkt lim och fästs enkelt och säkert på fler ytor än andra klisterlappar. Skapa iögonfallande anteckningar och idéer med Post-it® Super Sticky Z-Notes i Bora Bora-serien. Denna Post-it®-färgserie är inspirerad av några av världens vackraste platser och finns i ett urval av färgglada nyanser som speglar platsernas speciella natur. De praktiska Z-Notes släpps individuellt och är lätta att ta bort. Dessa Super Sticky Notes är tillverkade av PEFC ? -certifierade pappersfibrer och är det miljövänliga valet för dina anteckningar. Limet är tillverkat med 60% hållbara resurser. Post-it®-anteckningar är extremt mångsidiga och kan användas för en mängd olika ändamål, från att snabbt skriva ner telefonnummer och huskelistor till att inte glömma idéer och meddelanden till kollegor, vänner eller familj. De borttagbara anteckningarna fästs enkelt på olika ytor, t.ex. arkiveringsskåp, dörrar och väggar eller på insidan av planering av kalendrar, bindemedel och dagböcker och tas bort igen utan att lämna märken. Varje paket innehåller 6 block i tre klara färger så att du kan lägga till din egen touch och markera dina anteckningar. Varje block mäter 76 x 76 mm och innehåller 90 Super Sticky Z-Notes. - 76x76mm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart