Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Block & Blanketter / Notisar/Notes / Post-it gula / Notes POST-IT linjerat 102x152mm gul

Notes POST-IT linjerat 102x152mm gul

Artikelnummer:

101032

43

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

6

Produktvikt: 111 g

Post-it® notislappar har ett starkt klister och fäster på de flesta ytor. De här linjerade Post-it®-notislapparna är perfekta för anteckningar under möten eller kontorsinformation. De tryckta linjerna hjälper dig hålla dina anteckningar prydliga. Notislapparna kan även användas till mycket annat, som att snabbt skriva ner ett telefonnummer och en att göra-lista, eller att anteckna idéer och lämna meddelanden till kollegor, vänner och familj. Dessutom har lapparna ett klister som är tillverkat av 60 % återvunnet material. Med de flyttbara notislapparna kan du enkelt fästa, ta bort och flytta dina anteckningar utan att lämna märken på ytor som arkivskåp, dörrar och väggar eller inuti kalendrar, pärmar och anteckningsböcker. Varje 102x152 mm-block består av 75 notislappar som adderar personlighet till dina idéer och får dina anteckningar att sticka ut. - Fastnar direkt, varje gång - Linjerade för extra bekvämlighet - Större storlek ger dig mer utrymme att skriva på - Tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfibrer - Tillverkade av 60 % återvunnet material

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart