Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Arkivering / Pärmar och tillbehör / Europapärmar / Pärm EU-hålning PP A4 80mm svart

Pärm EU-hålning PP A4 80mm svart

Artikelnummer:

772052

29

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

10

Produktvikt: 420 g

Emo®pärmen hjälper dig hålla alla dina viktiga dokument organiserade och inneslutna i en pärm som är lätt att använda. Emo® pärmar är konstruerade av långvariga polypropylenplast med förstärkta bottenskenor för överlägsen hållbarhet. Den integrerade håldragkonstruktionen medger enkel hämtning från arkivskåp, hyllor och andra platser med begränsat utrymme för ökad flexibilitet. Den stora och vändbara ryggetiketten i genomskinlig plastficka möjliggör tydlig märkning och maximal organisation. Dessa pärmar med stor kapacitet har lättanvända arkivringar för förbättrad åtkomst till alla dina viktiga dokument. Oavsett om du behöver hålla klassanteckningar eller viktig information nära till hands, så hjälper den här pärmen dig att hålla dig organiserad och ger samtidigt gott om utrymme för att lagra alla dina anteckningar, dokument och mycket mer. - EU-hålning - Material: Polypropylen - Förstärkta skena för ökad slitageresistens - Integrerat fingerhål i ryggen för snabb hämtning från hyllor - Stor vändbar ryggetikett för tydliga titlar - Kapacitet: 80 mm - Mått: A4 - Mått: 230 x 317 mm - Färg: Svart

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart