Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Kontoret / Arkivering / Mappar / Offertmappar / Offertmapp med ficka A4 blå

Offertmapp med ficka A4 blå

Artikelnummer:

881207

10

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

25

Produktvikt: 51 g

De här presentationsmapparna är idealiska för rapporter, broschyrer och andra media. Den ger materialet ett proffsigt och snyggt utseende. De här presentationsmapparna är enkla att använda och passar utmärkt för att visa olika material och samtidigt hålla det tryggt och säkert. De har ett dubbelsidigt genomskinligt omslag, vilket innebär att du enkelt kan visa innehållet. Det här gör dem till ett perfekt alternativ för att leverera presentationsmaterial, rapporter, offerter, kataloger och mycket mer. Mappen har en invändig ficka som är utformad för att säkert förvara små eller lösa föremål, vilket gör mappen tillräckligt mångsidig för användning på kontoret, skolan eller i hemmet. - Presentationsmapp med ficka - Dubbelsidigt genomskinligt omslag - Material: Polypropylen - Mått: A4+ - Mått: 236mmx310mm - Kapacitet: Rymmer ca 100 ark 80g papper - Färg: Transparent

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart