Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Torkpapper / Toalettpapper / Toalettpapper TORK Adv T4 natur 24/fp

Toalettpapper TORK Adv T4 natur 24/fp

Artikelnummer:

270776

199

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 117 g

Den ljusbruna färgen kommer från fibrer av återvunna kartonger. Gör det lika bekvämt för gästerna som hemma. Tork toalettpapper har ett tilltalande utseende och stora, kraftiga ark. Pappret är lämpligt för lågtrafikerade toalettutrymmen som kräver både prestanda och kostnadseffektivitet, och perforeringen innebär snabb och enkel användning. Den ljusbruna färgen kommer från fibrer av återvunna kartonger. Inga färgämnen tillsätts vid tillverkningen. Påfyllningar är också enkla med Tork Easy Handling förpackningen – den är både enkel att bära och kassera. Undvik slöseri tack vare de perforerade arken som möjliggör effektiv avrivning och användning. Använd pappret med våra Tork toalettpappersdispensrar, vars slutna design skyddar pappret och förbättrar hygienen. Lämplig för toalettutrymmen med låg trafik. Kompatibel med Tork T4 dispensrar. - Easy-to-use perforerat papper - Stora, kraftiga ark - Hållbara refiller i ljusbrun färg - 2-lagers Advanced-kvalitet - Storlek på rulle: D 34.72m, B 9.9cm - Arkets längd: 14cm - Hylsa inre diameter: 3.8cm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart