Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Rengöring / Specialrengöring / Ugnsrengöring BRYTA 500ml

Ugnsrengöring BRYTA 500ml

Artikelnummer:

152523

115

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 624 g

Kraftfull skumrengöringsprodukt lämplig för rengöring av ugnar och grillar. Bryta Ugn & Grill för rengöring av ugnar och grillar i kök och andra livsmedelsmiljöer. Den är speciellt framtagen för att avlägsna intorkad fett och inbrända matrester från ugnar samt grillar. Produkten är enkel och bekväm att hantera, genom en aerosolspray i behändigt storlek för enkel applicering och användning. Bryta Ugn & Grill skumrengöring är idealisk för dagligt bruk och är formulerad för användning på både kalla och varma ugnar och grillar. Det finns ingen anledning att förvärma. Bara spraya på, skölj och sedan torka rent. - Lösgör även mycket svårt fastbränd smuts - Skum som möjliggör lång kontakttid och effektivare rengöring - Lätt att applicera genom spray aerosol - Utseende: vitt skummande spray - pH: 12,5

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart